SGS 1.0 Basic

(1 kundrecension)

325,00 kr

Safety Gun Strap Basic är en instegsvariant som är slät på båda sidorna om remmen (ej friktionsgummi). Lätt att justera efter jaktform och tjocklek på kläder mm
Finns i olika längder/Storlekar. Standardlängden S-XXL passar  80% av alla jägare.
Vill man ha det bästa rekommenderar jag modellen ”Tracking Hunter” som har ett friktionsgummi invävt. Den är utvecklad för jägare som kräver en rem som sitter ännu bättre i tuffa miljöer.

Nollställ

Beskrivning

Safety Gun Strap består av:

1: Kort rem med kardborrband och snabbfäste ”Hona”. Den monterar man runt den ordinarie vapenremmen.

2: Lång rem med snöre, ljusterspänne och snabbfäste ”Hane”. Den monterar man runt kolvhalsen eller pistolgreppet med hjälp av snöret som är fastsytt som en ögla.

Man tar på sig geväret och hänger det som vanligt på axeln. Där efter tar man den långa delen bakom ryggen och fäster fast Safety Gun Strap med hjälp av snabbspännet på framsidan.

När man sedan ska ta av sig geväret. Då frigör man snabbfästet och där efter tar man av sig geväret som vanligt och låter Safety Gun Strap hänga kvar. Som ett resultat av detta får du ett gevär som sitter stabilt. Och det är lätta att komma snabbt till skott.

Mer information

Storlek

S-XXL, XS-M, XXL—>

1 recension av SGS 1.0 Basic

  1. Ingvar ”Lumpa”

    Rekommenderar att köpa den gumerade Hunter remmen. Som det står i beskrivningen (som jag läste i efterhand) sitter den bättre. Denna billigare varianten åker på 222:an så får min 9,3 62 ha den bättre remmen. Hur som så är detta en väldigt bra grej. Att jag inte skaffat en tidigare är bara dumt. Tack o hej.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *