SGS 2.0 Tracking Hunter

(5 kundrecensioner)

449,00 kr

SGS 2.0 Tracking Hunter: Har invävt gummi på ena sidan av remmen för bästa fäste mot kläderna. Den riktar sig till dig som behöver en bra konstruktion som sitter riktigt bra i tuffa miljöer.

Friktionsgummit finns även på insidan på den korta delen. Den senaste versionen 2.0 har ej någon kardborre som 1.0 har. Det gör att mer friktionsgummi hamnar mot den ordinarie vapenremen.

Finns i olika längder/storlekar. Standardlängden S-XXL passar 80% av alla jägare. Se bild på storlekarna.

Vad är då skillnaden mellan den första versionen av SGS och SGS 2.0?

Den största skillnaden är att vi vänt på spännena, på så vis nyttjar man spännets funktion på ett effektivare sätt och slipper kardborrebandet. Vi själva och en testgrupp har provat SGS 2.0 en tid nu och ser bara fördelar med denna lösning. Det mest positiva är att anläggningsytan för friktionsgummit mot din axelrem har mångdubblats. Och att det upplevs som att det är lättare att knäppa loss. Det negativa är att remmen inte är kompatibel med den första versionen då vi bytt placering på spännena. Där av namnet 2.0.

Beskrivning

Safety Gun Strap 2.0 består av två delar:

1: Kort rem med Friktionsgummi och snabbfäste ” Hane”. Den monterar du runt den ordinarie vapenremmen.

2: Lång rem med snöre, ljusterspänne och snabbfäste “Hona”. Den monterar du runt kolvhalsen eller pistolgreppet med hjälp av snöret som är fastsytt som en ögla.

Man tar på sig geväret och hänger det som vanligt på axeln. Där efter tar man den långa delen bakom ryggen och fäster fast Safety Gun Strap med hjälp av snabbspännet på framsidan.

När man sedan ska ta av sig geväret frigör man snabbfästet och tar där efter av sig geväret som vanligt och låter Safety Gun Strap hänga kvar. Som ett resultat av detta får du ett gevär som sitter stabilt. Och det är lätt att komma snabbt till skott.

Vill du förenkla hanteringen av ditt vapen innan och efter jakt? Med denna praktisk extra rem bär du enklare med dig dina vapen i samband med jakt.
Hos oss på Harpsöe Sweden hittar du Safety Gun Strap som är designad för att passa olika sorters vapenremmar med olika funktioner. Våra produkter är tillverkade i Sverige med material från ledande tillverkare i främst Sverige, men också från Europa. Detta för att säkerställa att våra produkter håller hög kvalitet, samtidigt som priserna är förmånliga.

Safety Gun Strap fyller flera olika praktiska funktioner. Först och främst gör de hanteringen av vapnet smidigare genom att du kan hänga det över axeln utan att behöva spänna nacke och axlar. Förutom att det blir lättare att bära med sig vapnet avlastar SGS vikten från ditt gevär på ett mer ergonomiskt sätt. SGS monterar du runt kroppen. På så vis fördelar SGS vikten på båda sidorna av ryggen.

Ytterligare information

Vikt 011 kg
Storlek

S-XXL, XS-M, XXL—>

Färg

Black, Orange

5 recensioner av SGS 2.0 Tracking Hunter

 1. Annelie Frisk

  Att ingen har tänkt på detta tidigare. Underbar att ha när jag går med och utan hund.

 2. KG Ramstedt (verifierad ägare)

  Köpte denna i julklapp till mig själv och har nu varit ute 2 gånger och är supernöjd. Bössan hänger där den ska och båda händerna är fria att hålla radio och pejl. Lånade ut till en hundförare i laget idag och han instämmer att denna fungerar kanon. Så till er som inte testat rekommenderar jag att göra det.

 3. Thomas Strömberg

  Till alla er som tvekar. Köp!!!
  Jag har tittat på denna rem i säkert ett år.
  Ångrar att jag inte köpte den första gången jag tittade på remmen. Den är så genial i sin enkelhet att det är skrattretande. Men den gör underverk!
  Har använt den i två veckor nu. Och det är troligen det bästa köpet jag gjort!
  Nu när jag vet vad den gör skulle jag betala det dubbla utan att blinka.

 4. Mathias

  Är bygd som en köttbulle och har haft svårt att hitta något som funkar bättre än vanliga remmar. Detta va värt var ända krona och är med på jakt alla dagar i veckan.

 5. Pernilla Källvik Fransson

  Alltså denna på mina eftersök är guld värd så tack för fantastiskt verktyg

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *